Boer zoekt vrouw

Boer zoekt vrouw voor iPhone

De boer is los

Boer zoekt vrouw is de officiële app van het populaire gelijknamige tv-programma. Behalve nieuws en achtergrondinformatie, geeft de gratis applicatie live updates tijdens de uitzending zodat je niets hoeft te missen.Van bloemenkweker Aad tot...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Boer zoekt vrouw van A tot Z

TEGEN

  • Beperkte sociale opties

Uitmuntend
8

Boer zoekt vrouw is de officiële app van het populaire gelijknamige tv-programma. Behalve nieuws en achtergrondinformatie, geeft de gratis applicatie live updates tijdens de uitzending zodat je niets hoeft te missen.

Van bloemenkweker Aad tot bioboer Willem, ze zitten er allemaal in. De Boer zoekt vrouw app introduceert elke deelnemer met een foto plus verhaaltje, en updatet deze naarmate het seizoen vordert. Onder het kopje 'nieuws' vind je exclusieve previews van nieuwe afleveringen en korte extra video's van een minuut of 2.

Ben je een keertje niet thuis op zondagavond? Niet getreurd. De app heeft namelijk de functie 'Boer zoekt vrouw live'. Ongeveer elke 3 minuten wordt in tekst bijgehouden wat er gebeurt tijdens de aflevering, soms aangevuld met een video. Zit je in de trein of bus, dan hoef je dus niets te missen van Yvon Jaspers en haar boeren.

Boer zoekt vrouw is een informatieve app die ook nog eens goed is aangekleed. Fans van het datingprogramma hoeven zo geen moment meer te missen.

Meeste downloads Utilities & Tools voor iphone

Boer zoekt vrouw

Download

Boer zoekt vrouw 1.0

Beoordelingen about Boer zoekt vrouw

Promotie×